Egészségügyi kiskönyv

Az alkalmassági vizsgálat célja az, hogy biztosítsuk a munkavállalók megfelelő egészségi állapotát és alkalmasságát a kiválasztott munkakör betöltésére, ezáltal elősegítve a munkahelyi biztonságot és hatékonyságot.

Magánlaborunkban igényelhető!

Az alkalmassági vizsgálat során az általános fizikai vizsgálat mellett szemészeti szűrővizsgálat is része a folyamatnak. Ez lehetővé teszi a látásromlás vagy más szemproblémák korai felismerését, amelyek jelentősen befolyásolhatják a munkavégzést. Az eredmények kiértékelése után az alkalmassági vizsgálat eredményéről elsőfokú alkalmassági véleményt állítunk ki.

Az alkalmassági vizsgálat átlagos időtartama 15-20 perc, azonban ez változhat a munkaköröktől és a páciens esetleges krónikus betegségeinek számától függően. Az ilyen vizsgálatok rendszeres elvégzése nagyban hozzájárul a munkavállalók egészségének megőrzéséhez és a munkahelyi biztonsághoz és hatékonysághoz. 

Kinek szükséges az egészségügyi kiskönyv kiváltása?

Az egészségügyi kiskönyv a munkaköri alkalmassági vizsgálatokhoz kapcsolódik és bizonyos munkakörökben kötelező bemutatni. Általában azokban az esetekben szükséges, ahol a munkavégzés során egészségügyi kockázatnak vannak kitéve a munkavállalók. Például az egészségügyi, élelmiszeripari, vegyipari, építőipari, valamint bizonyos nehéz fizikai vagy veszélyes munkakörökben előfordulhat, hogy az alkalmazottaknak rendelkezniük kell egészségügyi kiskönyvvel.

Ebben szerepelnek az alkalmassági vizsgálatok eredményei, a végzett laboratóriumi tesztek eredményei, a tüdőszűrő leletek, valamint egyéb releváns egészségügyi dokumentumok. Az egészségügyi kiskönyv bemutatása és frissítése rendszeres időközönként szükséges lehet a munkavállalók egészségi állapotának és munkaképességének nyomon követése és dokumentálása céljából.

Ára: 9.000 Ft

Kérdése van, időpontot foglalna?

Forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!

Csepeli Magánlabor cím:

1212 Budapest, Kossuth Lajos u. 142.

Telefonszám:

+36 70 227 5633

Email cím:

csepelimaganlabor@gmail.com

Facebook:

Csepeli Magánlabor

Ma van péntek 9:44Jelenleg nyitva vagyunk, be tud jelentkezni telefonon is, vagy online!

Vérvétel és minta leadás időpontok:

Hétfő: 6.00-11.30

Szerda: 6.00-11.30

Péntek: 6.00-11.30